NaslovnicaVijestiNovi šok u Realu: Teško je povjerovati da se je ovo desilo!

Novi šok u Realu: Teško je povjerovati da se je ovo desilo!

Ponovo nam stižu loše vijesti iz tabora Reala. Madridski gigant, nakon jedanaest kola španjolske lige, za vodećom Barcelonom zaostaje za osam bodova. Osim toga, u posljednja tri nastupa, čak dvaputa su poraženi (Girona i Tottenham) i kao da to nije dovoljno, sada je klub stigla još jedna loša vijest.

Novi šok u Realu

Galaktikosi su izvjestili da je Gareth Bale opet imao velikih problema s povredom. Velški reprezentativac je već mjesecima izvan terena nakon što mu je pukao mišić, te je zbog toga morao propustiti veliki broj utakmica kako Reala tako i reprezentacije Velsa koja se nije plasirala na SP upravo zbog njegovog izostanka.

>> Zašto je poraz Italije sjajna vijest za Hrvatsku?

Bale se nedavno požalio na bol u njegovoj povrijeđenoj nozi i daljnja istraga pokazala da mu je ponovo napukao mišić, te će njegov oporavak biti dodatno odgođen. Postoji velika vjerojatnost da ga nećemo vidjeti na terenu u ovoj kalendarskoj godini.

[su_bonus]

„Gareth Bale je u četvrtak, osjetio bol u ozlijeđenoj nozi, a u petak je bio podvrgnut različitim medicinskim istraživanjima. Liječnici su otkrili da je mu je rastrgan aduktor. Za više informacija će te biti obavješteni u narednim danima”, glasila je službena poruka Reala.

Zinedine Zidane je navodno dao Baleu dvije sedmice vremena prije nego što ga uvrsti u momčad.  Ali sada će njegov oporavak biti produžen, te je neizvjesno kada će nastupiti u utakmici za Real . Španjolci su otkrili nevjerovatan podatak da su Bale, Ronaldo i Benzema zajedno zadnju utakmicu odigrali prije nevjerovatnih 200 dana!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!