NaslovnicaVijestiNovi trener Hajduka ima astronomsku platu, ali ako se ovo dogodi automatski...

Novi trener Hajduka ima astronomsku platu, ali ako se ovo dogodi automatski slijedi otkaz!

Nakon što je španjolski stručnjak Joan Carillo nakon niza loših rezultata dobio otkaz u splitskom Hajduku, iz ovog kluba aktivno su krenuli sa traženjem njegove alternative. Izbor je pao na dosadašnjeg trenera Slaven Belupa Željka Kopića, koji će tako u Hajduku zarađivati dvostruko više nego što je zarađivao u Koprivnici.

Novi trener Hajduka

Željko Kopić će u Hajduku tako zarađivati najveću plaću u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri. U pregovorima o visini plate uspio je podići iznos od 8.000 do 10.000 eura. Prva ponuda bila je 5000 eura, ali je imao takvu plaću u Belupu, pa se nije složio sa upravom Hjduka, koja je na kraju uspjela ispuniti njegove zahtijeve.

Željko Kopić je novi trener Hajduka

Bez sumnje, u Hajduku će zarađivati zaista ogroman novac za naše prostore, a to je ujedno i najveći ugovor u njegovoj trenerskoj karijeri, ali da bi zadržao svoj posao, morat će i nizati dobre rezultate. U ugovor je uprava Hajduka ugradila klauzulu prema kojoj može otpustiti Kopića, bez da plaćaju bilo kakvu odštetu ukoliko Hajduk uđe u rezultatsku krizu, što je bio čest slučaj sa ovom ekipom u prošlim sezonama.

>> Očekivano ili ne?! Kolarov otkrio hoće li slaviti gol protiv Lazija

Ukoliko će Hajduk ući u niz od šest utakmica na kojima neće slaviti, u ugovoru se automatski aktiviraklauzula te će u tom slučaju dobiti automatski otkaz, što je, moramo priznati vrlo rizično ali izgleda da Kopić vjeruje u svoje sposobnosti.

[su_bonus]

Od Kopića se tako očekuju rezultati, i nigdje u ugovoru ne postoji pravilo prema kojem Kopić mora igrati utakmice sa mladim igračima, što je u prošlosti bila glavna osobina Hajduka, koji je poznat po tome da u prvih jedanaest igraju mladi igrači.


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!