NaslovnicaVijestiNovi trener PSG-a zabranjuje stvari koje rade Neymar, Messi i Mbappe

Novi trener PSG-a zabranjuje stvari koje rade Neymar, Messi i Mbappe

Skupina zvijezda u PSG-u nije se proslavila prošle sezone pa je na klupu stigao Christophe Galtier koji je dobio veliku podršku uprave u provođenju radikalnih pravila i uvođenju zabrana za sve nogometaše.

Marca izvještava da je Galtier izrekao tri zabrane, od kojih su neke posebno pogodile najveće zvijezde momčadi Lionela Messija, Kyliana Mbappea i Neymara.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Spomenutu trojku najviše pogađa to što se telefon više ne može koristiti za vrijeme obroka. Dok igrači jedu, mobitel je stalno u rukama Messija, Neymara i Mbappea, a to se više ne smije događati i igrači će biti kažnjeni.

Galtier vraća igrače koji ne dolaze na vrijeme. Dolazak igrača PSG-a očekuje se svako jutro između 8:30 i 8:45. Ako netko zakasni minutu bez razloga, bit će mu odbijen ulazak u trening centar.

Treće pravilo koje je Galtier uveo je da se obroci moraju jesti u grupi. Cilj je stvoriti što više jedinstva u skupini i uspostaviti disciplinu koja bi trebala donijeti i boljitak u igri na terenu.

Mnogi su s posebnom pozornošću pratili kako će Neymar reagirati, no on posljednjih dana poštuje trenerove riječi, iako je ranije imao brojne probleme s disciplinom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!