NaslovnicaVijestiNOVI TRENER REAL MADRIDA: Evo tko je Julen Lopetegui?

NOVI TRENER REAL MADRIDA: Evo tko je Julen Lopetegui?

Real Madrid službeno je potvrdio identitet novog trenera – njegovo ime je Julen Lopetegui. Riječ je o izborniku španjolske nogometne reprezentacije koji će nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji preuzeti vruću klupu ‘kraljevskog kluba’.

julen lopetegui

Julen Lopetegui bivši je golman Real Madrida i Barcelone, a branio je još i za Real Castillu, Las Palmas, Logrones i Rayo Vallecano. Zanimljivo – Lopetegui je u 3 godine u Real Madridu branio tek jednu utakmicu, a u 3 godine u Barceloni 5 utakmica. Veći je dio karijere proveo kao rezervni golman u velikim klubovima ili prvi golman u manjim klubovima.

[su_bet365_100_bonus]

Sa samo 19 godina došao je u svoj klub iz snova – u Real Madrid. No nije bio dovoljno dobar za prvu momčad pa je branio za Real Castillu. Nakon 3 godine u Castilli prešao je u A momčad gdje je upisao samo jedan službeni nastup – zadnja utakmica u sezoni 1989/90 i to protiv Atletico Madrida.

Kao trener počeo je davne 2003. godine u Rayo Vallecanu gdje je bio trener samo 10 utakmica. Do 2008. godine nije bio trener, a onda je preuzeo B momčad Real Madrida. Od 2010. do 2014. godine Lopetegui je vodio mlade španjolske uzraste, U19, U20 i U21 nakon čega je preuzeo Porto.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U Portu nije osvojio nijedan naslov, ali je igrao četvrtfinale Lige prvaka protiv Bayerna gdje je u prvoj utakmici slavio s 3-1, ali je na kraju ipak ispao. Kako je preuzeo Porto, odmah je doveo 7 Španjolaca u klub, ali doveo je i neke igrače španjolskih klubova koji nisu Španjolci – primjerice Casemiro i Brahimi.

Nakon Porta preuzeo je u klupu španjolske nogometne reprezentacije. Činio se to kao logičan slijed u njegovoj trenerskoj karijeri jer je vodio i mlade uzraste reprezentacije pa poznaje dobar dio igrača s kojima ima i dobar odnos. Jednako tako preuzimanje Real Madrid čini se kao nekakav logičan slijed kako za njega tako i za Real jer ‘kraljevski klub’ se sve više okreće mladim Španjolcima poput Isca, Asensija, Carvajala, Nacha, Vasqueza, Llorentea, Ceballosa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!