NaslovnicaVijestiNOVI TRENER REAL MADRIDA - Trenutno najteži posao na svijetu!

NOVI TRENER REAL MADRIDA – Trenutno najteži posao na svijetu!

Tko će biti novi trener Real Madrida još uvijek nije poznato. Mediji tvrde kako je najvjerojatnije da će klupu ‘kraljevskog kluba’ preuzeti bivši Galacticos – Jose Maria Gutierrez Hernandez poznatiji kao Guti, ali to još uvijek nije službeno.

Zinedine Zidane pet dana nakon osvojene treće uzastopne titule prvaka Europe zahvalio se klubu i navijačima i napustio klub. Trenutno iz kluba navodno je spreman otići i Cristiano Ronaldo, a mogući odlazak najavili su i Ceballos, Gareth Bale i Mateo Kovačić, ali mnogo se piše o odlasku Benzeme, Isca i Asensija.

Klub je na prekretnici, Perez dugo nije kupovao zvijezde, on i razmažena madridska publika žele Galacticose 3.0., žele Neymara, žele Hazarda, žele Salaha, žele Lewandowskog, Allisona, Gimeneza, Icardija i igrače poput njih. Real Madrid spreman je na projekt Galacticosi 3.0., a kod takvih projekata teško je dobiti momentalne rezultate.

[su_bet365_100_bonus]

Čak i ovaj projekt Galacticosi 2.0. gdje su 2009. godine došli Ronaldo, Xabi Alonso, Benzema, Kaka, Arbeloa, godinu kasnije Di Maria, Ozil, Khedira nisu dali rezultat dok se nisu priključili Modrić, Bale i Isco. Titula prvaka Europe stigla je tek nakon 5 godina od dovođenja Ronalda.

Tko želi preuzeti momčad čija je kralježnica momčadi u godinama 30+, to su Navas, Ramos, Marcelo, Modrić, Ronaldo, Benzema. Tko želi preuzeti momčad koja je osvojila 4 titule Lige prvaka u 5 godina. Njihov apetit za trofejima sve je manji, već ove sezone vidjelo se kako ta momčad više ne pokazuje toliku glad za trofejima kao prethodnih godina.

[su_bonus]

Srećom imaju Cristiana Ronalda koji je dovoljno inteligentan da se čuva za drugi dio sezone kada je Realu najpotrebnija njegova “supermoć” zabijanja golova. On je uvijek tu da u knock-out fazi postigne 2-3 gola i izbaci bilo kojeg protivnika, bio to PSG, Juventus, Bayern ili Atletico.

Ronaldo je već star, možda će i otići, a momčadi nedostaje mehanizama i automatizama u igri, igrači će teže nego ikada naći motivaciju, a priprema se i rekonstrukcija momčadi. Preuzeti takav klub jako je zahtjevan posao jer sve osim osvajanja Lige prvaka bit će neuspjeh, a osvajanje Lige prvaka po četvrti put u nizu u ovom se trenutku čini kao znanstvena fantastika. Nigdje na svijetu ne postoji takav imperativ za osvajanjem te krune kao u Realu i baš je zato to najteži posao u svijetu nogometa. Dati takav klub u ruke još jednom početniku iznimno je hrabar potez, ali tanka je granica između hrabrosti i ludosti. Ostaje vidjeti na kojoj strani te granice je Florentino Perez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!