NaslovnicaVijestiNovi udarac za sport - sve je ovo postalo samo biznis: Profesionalni...

Novi udarac za sport – sve je ovo postalo samo biznis: Profesionalni sportaši naplaćuju poruke na ovom websajtu!

Jeste li ikada sanjali o primanju poruke od svog omiljenog sportaša? Možda rođendanske želje? Ili čak samo mala rečenica ili dvije koja potvrđuje vaše postojanje.

Novi udarac

Pa, imamo dobre vijesti za vas, jer web stranica Cameo nudi upravo to, s nizom poznatih sportskih zvijezda koje su se registrirale i nude poruke za novac.

Cijene počinju od 5 dolara, pa idu čak do 1000. Ovo je zaista smiješno i prilično mizerno, jer izgleda da igračima nije dovoljno novca, pa bi sada naplaćivali i jednsotavnu poruku svojim fanovima.

Sport je postao pravi biznis i jednsotavno više nema tog poštovanja prema navijačima, a ustvari, da nema navijača, ne bi bilo ni ovih igrača iskreno govoreći.

Koga možete doviti za velike novce, pa da vidimo! To je naravno bivši menadžer Chelseaja, Portsmoutha i West Hama, Avram Grant.

Izraelac je potavio visoku cijenu, jer sav prihod koji zarađuje putem web stranice ide u dobrotvorne svrhe, što je jedina dobra stvar koju smo vidjeli na ovom websajtu.

Međutim, ne brinite, dosta je drugih nogometaša sa mnogo manjim cijenama.

Poruka Freddyja Adua (sjećate se njega?) koštat će vas 35 dolara, dok će Chelseajev mladi igrač Trevoh Chaloba naplatiti poruku 60 dolara.

Kad pogledamo na listu, vidjet ćemo da bivši veznjak Manchester Uniteda Adnan Januzaj košta 300 dolara, dok bi navijači Barcelone mogli dobiti poruku od Boatenga za 125 dolara.

Drugi najskuplji nogometaš je Darren Bent, koji naplaćuje 500 dolara, ali na popisu je mnogo drugih sportaša.

Kam Chancellor – formalno NFL-ov Seattle Seahawks – želi 100 dolara za poruku, dok legendarni napadač Michael Vick također traži isti iznos.

Nisu u pitanju samo sportske zvijezde na ovo web stranici, uključene su i druge ličnosti. Ali njihove cijene mogu biti vrlo visoke.

Caitlyn Jenner najskuplja osoba na ovom web sajtu, a nudi poruke za ogromnih 2500 dolara.

Možete čak i sami rezervirati Vuka sa Wall Streeta – ne Leonardo Di Caprija, nego stvarnog Jordan Belforta za 795 dolara.

Smiješno je ovo što su profesionalni sportaši, te poznate osobe postali. Nije da se inače ne prodaju za novac, al da li je zaista bilo potrebno naplaćivati navijačima i fanovima čak i te poruke.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!