NaslovnicaVijestiNOVI UGOVOR: Chelsea spremio Courtoisu sjajnu ponudu

NOVI UGOVOR: Chelsea spremio Courtoisu sjajnu ponudu

Chelsea je spremio novi ugovor za njihovog golmana Thibauta Courtoisa. Plavci ne želi da Belgijanac napusti klub, te želi da ga zadrže.

NOVI UGOVOR

Belgijanac je dugo godina već u Chelseaju, te je trenutno jedan od najboljih golmana na svijetu, a čelnici Chelseaja planiraju da ponude novi ugovor Courtoisu.

Uskoro će pokrenuti pregovore sa Thibautom, te želi da Belgijanac prije kraja sezone potpiše novi ugovor i da budu sigurni da će ostati na Stamford Bridgeu. Ovaj golman je na meti Real Madrida.

Naime, on je već nastupao u La ligi, čuvao je mrežu Atletico Madrida. Ove sezone Courtois je branio u 13 utakmica u Premiershipu, a šest puta je svoju mrežu uspio sačuvati.

[su_live_koeficijenti]

Od 2011. godine on je u Chelseaju, osvojio je dva puta Premiership, te jedan Liga kup.

Courtois trenutno ima platu od 100.000 funti sedmično, a po novom ugovoru Belgijanac bi zarđivao nešto više od 200.000 funti sedmično koliko trenunto ima golman Crvenih vragova David De Gea.

Kako prenose mediji iz Engleske Real Madrid bi volio da Thibaut Courtois odbije novi ugovor Chelseaja, te bi u januaru poslali za njega ponudu od 73 miliona funti.

Pored Belgijanca Courtoisa Kraljevski klub bi volio dovesti i Edena Hazarda, koji ima ugovor sa Plavcima do 2020. godine. Ukoliko golman reprezentacije Belgije ne potpiše novi ugovor Chelsea će dovesti golmana iz Stoke Citya Jacka Butlanda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!