NaslovnicaVijestiNovinar ESPN-a omalovažavao Messijeva postignuća: Cijeli svijet mu se smije zbog ovih...

Novinar ESPN-a omalovažavao Messijeva postignuća: Cijeli svijet mu se smije zbog ovih tvrdnji

Dok cijeli svijet ne prestaje brujati o Lionelu Messiju nakon osvajanja Svjetskog prvenstva, sportski novinar iz Meksika i analitičar Alvaro Morales odlučio je minimizirati uspjeh argentinskog kapetana.

Novinar ESPN-a se obrušio na Messija na društvenim mrežama, umanjujući njegove zasluge za naslov svjetskog prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prvo je 42-godišnjak objavio sliku Gonzala Montiela sa komentarom: “Nije to zbog Messija, ovaj čovjek je postigao gol za naslov Argentine,” no tu nije stao.

Nakon toga Ronalda je proglasio najboljim nogometašem u povijesti, a razlog koji je naveo je nevjerojatan.

“Naslov europskog prvaka ima veću vrijednost jer ga je teže osvojiti nego Svjetsko prvenstvo”, rekao je Morales.

Ali ni tu nije stao. Kao ključnu stvar kojom je pokušao umanjiti Messijevu veličinu naveo je da mu naslov svjetskog prvaka ne vrijedi ništa.

“Messi je samo jednom osvojio Svjetsko prvenstvo i sada ljudi pričaju kako je najbolji svih vremena. Pele se sa svoja tri naslova svjetskog prvaka tome mogao samo smijati”, rekao je Morales, a potom pokušao omalovažiti sva tri naslova koje je Argentina osvojio u povijesti.

“Kako su Argentinci osvojili svjetsko prvenstvo? Osvojili su ga 1978. zbog diktature, 1986. zbog Maradoninih prijevara, a sada je Messi došao do naslova zbog nepostojećih jedanaesteraca koji su im svirani”, rekao je Morales, kojemu se cijeli svijet smije zbog “razloga” koji je naveo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!