NaslovnicaVijestiNovo pojačanje Dinama dolazi iz Bayerna!?

Novo pojačanje Dinama dolazi iz Bayerna!?

Značajan dio ovog ljetnog prijelaznog roka posvećen je raspravama o interesu Dinama za mladog hrvatskog reprezentativca Gabriela Vidovića. Napadač se vratio u Bayern nakon što je proveo vrijeme na posudbi u nizozemskom Vitesseu, ali čini se da nema planova da bude angažiran u Münchenu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Bayern je spremno razmotriti mogućnost prodaje, iako se na početku činilo da Dinamo nije najvjerojatniji kandidat za njegovo angažiranje. No, situacija se promijenila.

Prijelazni rok je pri kraju, a Vidović još uvijek nema klub. Da se nešto događa po tom pitanju dao je naznaku i sam Vidović – u subotu je počeo pratiti Dinamo na Instagramu. Iako to ne mora nužno značiti, ali takvi koraci često ukazuju na skori transfer.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!