NaslovnicaVijestiNOVO POJAČANJE U REAL MADRIDU: Zvijezda Reala + 80 milijuna eura za...

NOVO POJAČANJE U REAL MADRIDU: Zvijezda Reala + 80 milijuna eura za brazilskog napadača

Novo pojačanje u Real Madridu. Zvijezda Reala + 80 milijuna eura za brazilskog napadača. Real Madrid bi mogao uključiti svoju ključnu zvijezdu Keylor Navasa u dogovor koji bi trebao da im obezbjedi igrača Rodriga iz Valencije.

NOVO POJAČANJE

To nam piše Don Balon, koji napominje da je Julen Lopetegui napravio napadača prioritetnim pojačanjem ove godine kako bi poboljšao svoje opcije u napadu, a Valencia želi oko 80 milijuna eura za Rodriga.

Izvješće također govori da će klub pokušati dobiti jeftiniji dogovor za Rodriga, koji će uključivati jednog Realovog igrača, a Navas bi lako mogao biti zvijezda koju će koristiti u njihovoj ponudi za ovog napadača.

[su_bet365_100bonus]

Rodrigo bi zaista bio pametan transfer za Los Blancose, jer se igrač dokazao prošle sezone i definitivno je sposoban da igra protiv najboljih ekipa koje La Liga može ponuditi.

Cristiano Ronaldo je sada otišao, potpisivanje Rodriga će definitivno pomoći da ispuni prazninu koju je ostavila portugalska zvijezda nakon njegovog preseljenja u Juventus ovog ljeta.

27-godišnjak je prošle godine postigao ukupno 19 golova na svim natjecanjima za Valenciju, dok je pomogao klubu da osigura četvrt mjesto u La Ligi i nogomet u Ligi prvaka.

[su_bet365_koeficijenti]

Upotreba Navasa u dogovoru za Rodriga bi bila vrlo pametna ideja od Real Madrida, s obzirom da su upravo potpisali Thibaut Courtoisa iz Chelseaja.

Sada ostaje samo da se vidi da li će klub zapravo i krenuti sa ovom idejom i potaknuti Rodriga da dođe u španjolsku prijestolnicu ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!