NaslovnicaVijestiNovo pojačanje Watforda u vezi sa 15-godišnjakinjom: Izazvao kontraverzu kada je objavio...

Novo pojačanje Watforda u vezi sa 15-godišnjakinjom: Izazvao kontraverzu kada je objavio sliku na kojoj se ‘ljube’

Novo pojačanje Watforda Joao Pedro je trenutno u vezi sa 15-godišnjom brazilskom superzvijezdom Mel Maia.

Novo pojačanje Watforda

Rođen u Sao Paulu, 18-godišnjak je napravio svoj transfer u Watford početkom siječnja, te se prilagođava životu u Velikoj Britaniji, iako je njegov kontraverzni status napravio malu zbrku.

Brazilska TV zvijezda Mel Maia, Pedrova djevojka, prošlog je tjedna posjetila Veliku Britaniju kako bi se sastala sa svojim deškom. Par je proveo neko vrijeme zajedno, dok je zvijezda Watforda otišla na Instagram i postavio sliku kako se ljube.

https://www.instagram.com/p/B7wfbS8FK7b/?utm_source=ig_embed

Legalna dob u Brazilu je 14 godina, dok je u Velikoj Britaniji 16. Razliku u zakonima između Brazila i Velike Britanije rješava bračni par iz Brazila.

Glasnogovornik Watforda je rekao: “Joao i njegova djevojka su svjesni zakona i kulturoloških razlika između Velike Britanije i Brazila. Vratila se u Brazil, tako će i ostati i nema namjeru vraćati se u Englesku tek nakon svog 16-og rođendana.”

Par se slikao na mostu Southwark Bridge u Londonu i zajedno su od rujna prošle godine.

Govoreći na službenoj web stranici Watfoda Joao Pedro opisao je svoj transfer u Watford kao san, rekavši: “Osjećam se motivirano.”

“Oduvijek sam želio igrati u Premier ligi i sada kada sam ovdje, moram to iskoristiti.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!