NaslovnicaVijestiObjavljen još jedan dokaz zbog kojeg se vjeruje da Mbappe nije sretan...

Objavljen još jedan dokaz zbog kojeg se vjeruje da Mbappe nije sretan zbog dolaska Messija u PSG!

U francuskim medijima pojavile su se nove informacije u kojima se tvrdi da Kylian Mabppe nije sretan zbog dolaska Lea Messija u PSG, te da želi napustiti klub.

Stoga su se mediji odlučili pozabaviti aktivnošću Mbappea na društvenim mrežama. Sve zvijezde pariškog tima reaguju sa oduševljenjem na objave koje su povezane sa Messijevim prelaskom u PSG, samo ih Mbappe ignorira.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naime, Neymar je označio da mu se sviđa 14 od 20 objava PSG-a u vezi Messija, a isto toliko, nećete vjerovati i Sergio Ramos, dok je također posvetio jednu svoju objavu Lionelu Messiju uz opis: “Tko bi rekao?”. Zatim je tu i Messijev sunarodnjak Angel Di Maria koji je lajkao 10 objava. Kylian Mbappe mnogo vremena provodi na drušvenim mrežama, ali nije reagirao ni na jednu PSG-ovu objavu, što je vrlo zanimljivo.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!