NaslovnicaVijestiObjavljen novi snimak sporne situacije između Srbije i Portugala: Suci ipak bili...

Objavljen novi snimak sporne situacije između Srbije i Portugala: Suci ipak bili u pravu?

Prošlo je već tri dana od sporne situacije na utakmici između Srbije i Portugala koju su igrali u subotu u Beogradu (2-2).

Objavljen novi snimak

Bilo je 2-2 kada je Ronaldo imao šansu da postigne gol za veliku pobjedu, međutim, nakon što je izgledalo da je lopta prešla liniju prije nego što ju je Stefan Mitrović izbio, suci Danny Makkelie i pomoćnik Mario Diks nisu imali to mišljenje.

VAR-a nije bilo s obzirom da se ne smije koristiti u kvalifikacijskim utakmicama. Bio je plan da se već sada uvede, ali koronavirus je zaustavio taj proces.

Ronaldo je krenuo da slavi gol, ali je Mitrović u posljednjem trenutku izbio loptu iz gola. Zaista je izgledalo kao da je lopta prešla liniju cijelim obimom, ali nove slike pokazuju nešto drugo. Prosudite sami.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!