NaslovnicaVijestiObjavljen raspored nove sezone engleskog Premiershipa

Objavljen raspored nove sezone engleskog Premiershipa

Najnoviji raspored engleske Premiership sezone je upravo objavljen, a njen početak je zakazan za 11. kolovoz. Otvaraju je trenutni prvaci, Manchester City.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako je prošla sezona gotovo tek nedavno završena, navijači jedva čekaju početak nove sezone, pogotovo oni koji su bili svjedoci napredovanja njihovih klubova u viši rang natjecanja.

U nadolazećem prvom kolu imat ćemo priliku vidjeti nekoliko zanimljivih utakmica, no sve oči će biti uprte u veliki derbi između Chelseaja i Liverpoola.

Međutim, posebno veliku pažnju će privući susret aktualnih prvaka, Manchester Cityja, koji će započeti obranu naslova protiv ekipe Burnleya.

Pogledajte raspored utakmica prvog kola:

Petak (11. kolovoza):

Burnley – Manchester City 21:00

Subota (12. kolovoza):

Arsenal – Nottingham Forest 13:30

Bournemouth – West Ham 16:00

Brighton – Luton 16:00

Everton – Fulham 16:00

Sheffield United – Crystal Palace 16:00

Newcastle – Aston Villa 18:30

Nedjelja (13. kolovoza):

Brentford – Tottenham 15:00

Chelsea – Liverpool 17:30

Ponedjeljak (14. kolovoza):

Manchester United – Wolverhampton 21:00

Raspored za cijelu sezonu možete pogledati na OVOM LINKU.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!