NaslovnicaVijestiObjavljena prijetnja Maguireu. Dobio rok da ode iz Uniteda, inače će tri...

Objavljena prijetnja Maguireu. Dobio rok da ode iz Uniteda, inače će tri bombe biti aktivirane.

Igrač Uniteda i engleske reprezentacije Harry Maguire je nedavno primio prijetnju emailom da su mu u kući postavljene bombe te da će biti aktivirane ako ne napusti klub u tri dana.

Policija je pretražila kuću koju je Maguire sa svojom obitelji napustio.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema pisanju The Suna, prijetnja je poslana Maguireovom agentu dan nakon što je United izgubio sa 4-0. To je saznao u trening kampu sa ostatkom momčadi.

Maguireova zaručnica i njihovo dvoje djece se sada nalaze u sigurnoj kući, a Englez se preselio kod jednog od suigrača. Pojačao je tjelohranitelje koji ga prate.

Policija je ponovo izlazila na teren i pregledala dom Maguirea, ali bombe nisu nađene. Prema navodu engleskih medija, prijetnja koju je dobio je jedna od mnogih koje dobiva, ali je ovog puta shvaćena ozbiljno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!