NaslovnicaVijestiObjavljena tajna audio snimka Robinha kako priča o silovanju: "Udarit ćemo je...

Objavljena tajna audio snimka Robinha kako priča o silovanju: “Udarit ćemo je u lice. Bila je pijana i nema pojma tko sam ja”

Robinho, bivši igrač AC Milana, osuđen je u Italiji na devet godina zatvora zbog sudjelovanja u grupnom silovanju djevojke koja je slavila svoj 23. rođendan u noćnom klubu u Milanu 2013. godine. Brazilski sud je zabranio Robhinu napuštanje Brazila sve dok se ne odluči može li odslužiti devetogodišnju kaznu za silovanje, koja mu je dodijeljena, u svojoj domovini.

Audiosnimke iz 2014. godine na kojima se čuje Robinho kako s prijateljima razgovara o silovanju djevojke objavio je brazilski portal UOL. “Udarit ćemo je u lice. Ti ćeš je udariti i reći: ‘Što sam ti to napravio?'” rekao je Robinho, što se može čuti na snimci. Brazilac je tvrdio da nije sudjelovao u silovanju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvještaju brazilskog medija, na snimci se može čuti kako Robinho govori da je napustio noćni klub nakon što je imao spolni odnos s djevojkom, dok su njegovi prijatelji ostali s njom.

Izražavao je zabrinutost zbog mogućnosti da se ovaj događaj otkrije u medijima, strahujući da bi to moglo uništiti njegovu reputaciju. “Ako ovaj incident izađe u medije, bit ću potpuno uništen”, izjavio je Robinho prema prenesenim informacijama. U drugom trenutku je pak rekao: “Bila je pijana i nema pojma tko sam ja. Ništa se neće dogoditi.”

Nakon što je Robinho uložio žalbu pred više sudova, talijanski Vrhovni sud je potvrdio devetogodišnju kaznu. Kao rezultat toga, talijanski tužitelji su izdali međunarodni nalog za uhićenje. Međutim, budući da Brazil ne izručuje svoje državljane, Italija je zatražila da Robinho služi kaznu u svojoj domovini.

Prije nego što je cijeli pravni proces započeo, bivši brazilski reprezentativac je napustio Italiju. Nakon toga, igrao je u Turskoj i Kini, a 2020. godine vratio se u Brazil, koji već godinama nije napustio. Brazilski Vrhovni sud objavio je da je sudac Francisco Falcao donio odluku da sportašu bude zabranjeno napuštanje zemlje, te da mora predati svoju putovnicu u roku od pet dana.

U svojoj odluci, sudac Francisco Falcao je naveo nekoliko razloga za zabranu napuštanja zemlje: “težina zločina, međunarodna reperkusija slučaja i ekonomski uvjeti igrača koji bi mogli olakšati njegov eventualni bijeg iz Brazila”.

Tijekom svoje karijere, Robinho je igrao za Santos, Real Madrid, Manchester City, Milan, Guangzhou Evergrande, Atletico Mineiro, Sivasspor te Istanbul Basaksehir. Također je nastupao za reprezentaciju Brazila, gdje je upisao 100 nastupa i postigao 28 golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!