NaslovnicaVijestiOBJAVLJENE KAZNE: Evo koliko igrači Chelseaja moraju platiti svaki put kad zakasne...

OBJAVLJENE KAZNE: Evo koliko igrači Chelseaja moraju platiti svaki put kad zakasne na trening!

Jučer je na društvenim medijima objavljena fotografija sistema novčanih kazni u Chelseaju pod vodstvom novog trenera Franka Lamparda, te on izgleda poprilično rigorozan.

Lista kazni u Chelseaju

‘Plavci’ su trenutno treći u Premier ligi nakon 12 odigranih kola, što je malo tko mogao očekivati s obzirom koliko je tim podmlađen ove sezone. Lampard je, po svemu sudeći, jako ozbiljno pristupio svom poslu, što dokazuje i sistem kazni koji je uveo od dolaska na Stamford Bridge.

Neki od prekršaja, kao što su kašnjenje u teretanu i telefoniranje tokom zajedničkih sastanaka koštaju oko 1000 funti. Ono što također privlači pažnju je da za svaku minutu koju zakasne na sastanak moraju platiti 500 funti.

Ipak, najskuplja novčana kazna na listi iznosi čak 20,000 funti, koju će plaćati oni koji zakasne na trening. Od ostalih kazni, tu su i one poput nedolaska na događaje u zajednici, kao i nepovratka u timski autobus prije polaska sa gostovanja, i obje iznose po 5000 funti. Sve ove novčane kazne također se udvostručuju ukoliko ih igrači ne plate u roku od 14 dana.

Također su na listu uvrštena i brojna pravila ponašanja, koja svi igrači moraju poštovati sve dok su u klubu. Agentima isto tako nije dozvoljen pristup treninzima, kao ni članovima obitelji, osim ako to ne dozvoli sam Lampard. Iz svega ovoga se vidi kako 41-godišnjak drži do ozbiljnosti, baš kao što je to radio i tokom igračke karijere.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!