NaslovnicaVijestiObjavljene plaće igrača Bayerna

Objavljene plaće igrača Bayerna

Poznati novinar Christian Falk svakog petka u Bildovom podcastu govori o najaktuelnijim temama vezanim uz najveći njemački klub, a u najnovijem izdanju otkrio je kolike su plaće Bayernovih igrača.

Nakon odlaska Lewandowskog, čija je plaća bila 25 milijuna eura godišnje, na vrhu liste se nalazi Sadio Mane koji je stigao iz Liverpoola ovog ljeta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S procijenjenih 22 milijuna eura godišnje, Sadio Mane nalazi se na prvom mjestu Bayernovih najplaćenijih igrača. Na drugom mjestu slijede dvojica kapetana Manuel Neuer – 21 milijun eura i Thomas Müller – 20,5 milijuna eura.

Trojica krilnih igrača Leroy Sané – 20 milijuna eura, Kingsley Coman – 20 milijuna eura i Serge Gnabry – 19 milijuna eura gotovo su izjednačena, a među njima se “našao” i treći kapetan Joshua Kimmich – 19,5 milijuna eura.

Mathys De Ligt, koji je došao iz Juventusa, godišnje će inkasirati 16 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!