NaslovnicaVijestiObjavljeni detalji sukoba: Evo što su Džeko i Icardi rekli jedan drugome...

Objavljeni detalji sukoba: Evo što su Džeko i Icardi rekli jedan drugome tijekom svađe

Sutra se očekuje novi susret između Fenerbahčea i Galatasaraya u Superkupu Turske, a fokus će ponovno biti na Edinu Džeku i Mauru Icardiju, čiji su verbalni sukobi obilježili nedavni ligaški susret. Neposredno prije novog derbija, stručnjak za čitanje s usana otkrio je što su si međusobno rekli tijekom svađe na terenu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Navodi da nije bilo psovki, a Edin Džeko se umiješao u sukob nakon što je Mauro Icardi počeo prigovarati. Turski mediji su također prethodno izvijestili da su komunicirali na tri jezika – talijanskom, španjolskom i engleskom.

Džeko: Gledaj svoja posla.

Icardi: Što će se dogoditi ako to ne učinim?

Džeko: O čemu pričaš?

Icardi: Pitam te što će se dogoditi ako ne budem gledao svoja posla?

Unatoč mirnom završetku, ostala su naknadna natezanja, a očekuju se značajne tenzije u sutrašnjem ogledu između dva najveća turska kluba. Utakmica između Galatasaraya i Fenerbahčea odigrat će se u petak na stadionu Al-Awwal Park u Riyadhu, koji ima kapacitet od 25.000 sjedećih mjesta, s početkom u 18:45 sati.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!