NaslovnicaVijestiObjektivno ili ne?! Unai Emery sebi je dao ovu ocjenu za posao...

Objektivno ili ne?! Unai Emery sebi je dao ovu ocjenu za posao u Parizu

Unai Emery sebi je dao ocjenu za obavljen posao u Parizu, nakon sezone u kojoj su stigli do naslova prvaka Ligue 1, ali u Ligi prvaka nisu mogli dalje od osmine finala gdje ih je eliminirao Real.

Od svog dolaska iz Sevilla 2016, Unai Emery osvojio je naslov prvaka Ligue 1 sa Paris Saint-Germainom i po dva puta Liga kup i francuski Kup. Europski neuspjeh koji najviše boli klub iz Pariza, razlog je odlaska na kraju sezone.

Nakon iznenađujućeg poraza od Rennesa na svom terenu (0:2), Unai Emery podigao je pehar namijenjen prvaku, ali i na konferenciji za medije sažeo dojmove svog boravka u Parizu.

[su_watch_live_football]

“Zadovoljan sam vremenom koje sam proveo ovdje i urađenim poslom. Malo po malo uspjeli smo unaprijedimo klub i pripremimo ga za sljedeću sezonu. Siguran sam da će klub izabrati nekoga tko će raditi sjajan posao. Ne sumnjam u to.”

“Nije na meni da biram svog nasljednika, to je posao kluba. Što se mene tiče, ja ću malo usporiti. Zadovoljan sam stvarima koje su mi se događale u posljednje vrijeme “, rekao je Emery.

“Mnogo je stvari koje mogu ocijeniti kao pozitivne, ali ne bježim od toga da je bilo i negativnih stvari koje gledam kao nešto što je pomoglo klubu rasti, ali i meni osobno. Vidjet ću kako će se stvari dalje odvijati, neću žuriti s odlukama o budućnosti “, dodao je Španjolac.

“Pronašao sam svoj put, i u svjetlu svega što smo uradili ocijenio bih sebe sedmicom, od 10. To bi bila odgovarajuća ocjena mog rada ovdje. Neke od pozitivnih stvari koje mogu navesti su poboljšan francuski jezik, bliži sam Parižanima i mogu razumjeti šta znači kad netko kaže “Ja sam Parižanin”, a ja vam to kažem iz srca”, rekao je Emery.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!