NaslovnicaVijestiOBORIO REKORD LUIS SUAREZA: Nicolas Pepe uradio nešto što ni jedan igrač...

OBORIO REKORD LUIS SUAREZA: Nicolas Pepe uradio nešto što ni jedan igrač nije u posljednjih šest godina!

Napadač Arsenala Nicolas Pepe je možda već sinoć okrenuo svoju formu sa sjajnim golovima protiv Vitorije.

OBORIO REKORD

Ljetno pojačanje iz Lillea nije imao najbolji početak života na stadionu Emirates, ali sinoć je postigao dva kvalitetna slobodna udarca da bi Arsenal došao do pobjede od 3-2.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Pepe je pokazao svoju sposobnost sa dva nevjerojatna udarca i time postao prvi igrač otkako je Luis Suarez u veljač 2013. godine postigao dva izravna slobodna udarca u jednoj utakmici u Europskoj ligi.

Urugvajac je to uspio tijekom svojih Liverpoolovih dana, jer je u meču protiv Zenita postigao dva gola iz dva slobodna udarca, a navijači Arsenala bi voljeli vidjeti da Pep nastavi svoju karijeru za njih kao Suarez na Anfieldu.

Bez obzira na rekord, Pepe će sigurno zauvijek pamtiti ovu noć, a on i navijači Arsenala će se nadati da bi to moglo biti početak njegove sjajne karijere u sjevernom Londonu.

Unatoč kvaliteti dva postignuta gola i dalje je zanimljivo što novo klupsko pojačanje još uvijek nije postiglo pogodak iz otvorene igre.

Pepeov prvi gol prije sinoćnje utakmice stigao je protiv Aston Ville iz penala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!