NaslovnicaVijestiObrt na pomolu, Tuchel ipak odbio Arsenal zbog ovog kluba!

Obrt na pomolu, Tuchel ipak odbio Arsenal zbog ovog kluba!

Doskorašnji trener Borussije Thomas Tuchel ipak odbio Arsenal zbog ponude drugog kluba na stolu, iako je nedavno procurila informacija kako će preuzeti Arsenal.

Bivši trener Borussije iz Dortmunda Tomas Tuchel želi da dobije posao u Bayernu iz Münchena prije nego u Arsenalu, izvijestili su britanski mediji danas.

Bayern je u potrazi za novim trenerom, budući da Juppu Heynckesu ističe ugovor krajem sezone i zasigurno ga neće produžiti.

[su_no1forfootball]

Tuchel je prošlog svibnja napustio Borussiju iz Dortmunda i od tada čeka pravu ponudu za posao.

Njemački mediji prenijeli su kako je Tuchel odbio Bayernovu ponudu jer želi preuzeti Arsenal, no izvor Sky Sporta izjavio je da to nije istina i da se engleski klub nije obratio Tuchelovom menadžeru.

Također se nagađalo da bi Tuchel mogao preuzeti Chelsea prije Arsenala, jer misli da je način rada čelnika kluba sa Stamford Bridgea prikladniji za njega.

U KLUBU ŠOKIRANI: Ousmane Dembele dogovorio sve novim klubom iza leđa Barcelone

Messi progovorio o sukobu sa Dybalom, Sampaoli o šansama da zaigra na SP

Navodno, prvi čovjek Bayerna Uli Hoeneß (65) i bivši trener Bavaraca Pep Guardiola (46) sjedili su u ponedjeljak dva sata u jednom restoranu u Münchenu, piše Bild, pretpostavljajući kako se Hoeneß s Guardiolom želio konzultirati o novom treneru svoga kluba.

Nakon otkaza Carlu Ancelottiju, FC Bayern je u potrazi za dugoročnijim rješenjem na trenerskoj klupi. Spominjala su se mnoga imena, a Bild piše kako je nakon ”aminovanja” od strane Guardiole, novi trener Bayerna najvjerojatnije Thomas Tuchel.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Za Abendzeitung je Hoeneß u ponedjeljak izjavio kako je Guardioli odao ime novog trenera Bayerna. Inače, Tuchel je odbio razgovarati i s upravom Southamptona prije nego što je klub angažovao Marka Hughesa.

Sky je rekao da će Tuchel razmotriti odlazak u Premier ligu ako ne bi dobio posao u Bayernu, ali da će biti spreman preuzeti samo klub za koji smatra da je među europskom elitom, to jest onaj koji redovno igra u europskim natjecanjima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!