NaslovnicaVijestiOČAJNIČKI GA ŽELE NAZAD: Evo što je Argentina uradila kako bi vratila...

OČAJNIČKI GA ŽELE NAZAD: Evo što je Argentina uradila kako bi vratila Lione Messija u reprezentaciju!

Očajnički ga žele nazad. Evo što je Argentina uradila kako bi vratila Lione Messija u reprezentaciju! Argentina je blagoslovljena sa nekim od najboljih napadačkih talenata u svjetskom nogometu.

Očajnički ga žele

Paulo Dybala, Angel Di Maria, Sergio Aguero, Mauro Icardi i Gonzalo Higuain su sve opcije svjetske klase za menadžera Lionel Scalonija.

Ipak, oni se toliko oslanjaju na Lionel Messija, koji je napustio nacionalni tim na neodređeno nakon razočaravajućeg nastupa na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

Messi je opterećen težinom očekivanja u Rusiji i nije bio u mogućnosti da odvede Argentinu dalje od osmine finala.

[su_bet365_100bonus]

Nažalost, za Barceloninog napadača, ima toliko toga što se mora uraditi kada njegovi suigrači jednostavno nisu dovoljno dobri.

Argentina je bila bez svoje zvijezde u nedavnim prijateljskim utakmicama protiv Gvatemale i Kolumbije i odlučili su da Messijev dres sa brojem 10 ne daju drugim igračima.

To je odluka koja je zbunila Manchester Unitedovog vratara Sergio Romera: “Broj 10 je uvijek bio korišten. Ne razumijem zašto se sada ne koristi.”

“Nisam pitao, nisam imao pojma da se to neće koristiti. U svim prijateljskim utakmicama je uvijek bio dostupan, vjerojatno iz nekog razloga sada neće biti korišten. Upravo sam saznao.”

Tvrdi se da je Argentina napravila broj 10 nedostupnim iz poštovanja prema Messiju i sada su donijeli drugu odluku koja pokazuje koliko on znači za njih.

[su_bet365_koeficijenti]

Prema Scaloniju, nitko neće nositi Messijev dres dok on ne donese konačnu odluku o svojoj međunarodnoj budućnosti, što možda neće biti odlučeno do 2019. godine.

Nije jasno hoće li 31-godišnjak igrati na Copa Americi sljedeće godine, tako da vjerojatno nećemo vidjeti igrača iz Argentine koji nosi broj 10 u skorije vrijeme.

“Većina igrača koji su otišli na Svjetsko prvenstvo su zadržali svoj broj”, rekao je Scaloni u utorak. “U ovom slučaju, Argentinin broj 10 pripada Messiju dok ne kaže hoće li nastaviti da igra za reprezentaciju.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!