NaslovnicaVijestiOČAJNIČKI POTEZ BARCELONE: U siječnju dovode zvijezdu Arsenala kao zamjenu za Dembelea!

OČAJNIČKI POTEZ BARCELONE: U siječnju dovode zvijezdu Arsenala kao zamjenu za Dembelea!

Barcelona će, kako se izvješćuje, lansirati ponudu za zvijezdu Arsenala. Oni će pokušati da dovedu Mesut Ozila na posudbu na zimskom prijelaznom roku, navode španjolski mediji.

OČAJNIČKI POTEZ BARCELONE

Ozil nikada nije izgledao dobro pod vodstvom novog menadžera Unai Emeryja, koji ne vidi Nijemca kao dio njegovih planova na Emiratesu, s tim što je plejmejker ostvario samo 24 nastupa u Premier ligi prošle sezone.

Barcelona je tijekom ljeta pojačala svoje kreativno jezgro dovodeći Frenkie de Jonga iz Ajaxa i Antoine Griezmanna iz Atletico Madrida, zajedno sa promocijom mladog igrača Ansu Fatija.

Međutim, prema izvorima iz Španjolske, Barcelona bi bila voljna dovesti Ozila na posudbu tijekom siječanjskog prijelaznog roka sa mogućnošću da kupe 30-godišnjaka na kraju sezone.

Ozil, koji je proveo tri sezone u Real Madridu, kaže da je otvoren za prelazak u Katalonsku ekipu u siječnju.

Nijemac bi mogao poslužiti kao brza zamjena za Ousmane Dembelea, a navodno je menadžer Ernesto Valverde spreman prodati Francuza nakon što se iznervirao zbog njegovog stava.


Za više informacija o ovoj i o svim utakmicama Lige prvaka posjetite Svijet Kladjenja forum na kojem je sve potpuno besplatno!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!