NaslovnicaVijestiOčekuje nas veliki europski tjedan: Repriza prošlosezonskog finala Lige prvaka i povijesna...

Očekuje nas veliki europski tjedan: Repriza prošlosezonskog finala Lige prvaka i povijesna utakmica Dinamo Zagreba!

Nogomet se ne zaustavlja od početka sezone, a gotovo svaki dan možemo uživati u fenomenalnim utakmicama klubova i reprezentacija. Sada je na redu europski nogomet, odnosno Liga prvaka i Europska liga.

U utorak i srijedu je rezervirano naveće europsko natjecanje Liga prvaka koja ulazi u samu završnicu. Sredinom ovog tjedna imamo priliku pratiti četvrtfinale, gdje nam u prvoj utakmici igraju Manchester City i Dortmund, te Real Madrid i Liverpool sa početkom u 21 sat.

U prvoj spomenutoj utakmici je veliki favorit Manchester City sa kvotom 1.33 u bet365 kladionici sa Pepom Guardiolom na čelu. Građani su u osmini finala ostvarili ukupnu pobjedu od 4-0 protiv M’gladbacha, dok je Dortmund imao nešto teži zadatak, ali su uspjeli ostvariti pobjedu protiv Seville (5-4) i tako proći u četvrtfinale. Što se tiče druge utakmice u utorak Redsi su blagi favoriti sa kvotom 2.60, dok je na pobjedu Reala 2.62 u bet365 kladionici. Real je u osmini finala imao zadatak pobijediti Atalantu, što su i uspjeli sa ukupnim rezultatom 4-1. Liverpool je rutinski pobijedio Leipziga (4-0) na putu do četvrtfinala.

U druge dvije utakmice koje se igraju u srijedu, Bayern će u prvoj ugostiti PSG-a protiv kojeg su favoriti sa kvotom 1.86 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici. Bayern je u ovu fazu došao nakon pobjede protiv Lazija (6-2).

U posljednjoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Porto će ugostiti Chelseaja na Ramon Sanchez Pizjuanu (neutralnom terenu), gdje su naravno Plavci ogromni favoriti za pobjedu po kvoti 1.75 u bet365 kladionici.

Navijači hrvatskog Dinama ipak željno isčekuju četvrtak u kojem će se zagrebački klub sastati sa Villarrealom u povijesnom četvrtfinalu. Dinamo se nada čudu i prolasku u polufinale Europske lige, a da je to moguće dokazuju i prethodni rezultati, nakon što su izbacili i Tottenhama u osmini finala. Dinamo Zagreb je autsajder sa kvotom 3.50 na njihovu pobjedu, ali ne treba ih otpisivati.

Ostale utakmice koje se igraju tog dana su Ajax protiv Rome, Arsenal protiv Slavije Prag i Granada protiv Manchester Uniteda.

Budite oprezni sa ulozima na ove utakmice, ali ako se već kladite preporučujemo vam da igrate na bet365 kladionici jer računaju okladu dobitnom ako vaš tim povede sa dva gola razlike, što je ogromna prednost. Bet365 također nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, te vaša isplata automatski bude mnogo veća nego na nekim lokalnim kladionicama.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!