NaslovnicaVijestiOd dna do vrha za dvije godine: "Prije par mjeseci mi se...

Od dna do vrha za dvije godine: “Prije par mjeseci mi se srušio svijet a sada sam trener Barce”

Nikada ne smijete izgubiti nadu u nogomet, čemu nas uči i primjer novog trenera Barcelone. Quique Setien je već neko vrijeme bezuspješno tražio novi klub, a nedavno je dobio dvije odbijenice.

novi trener Barcelone

Prošli mjesec Quique Setien bio je u kombinacijama za preuzimanje dva kluba, ali su oba kluba izabrala druga riješenja. Iti taj čovjek danas je trener Barcelone.

Engleski mediji pišu da je prije nekoliko tjedana bio u ozbiljnim razgovorima s Watfordom, da bi na kraju treći trener kluba ove sezone postao Nigel Pearson. Setien i njegovi agenti nisu odustajali i tražili su novi posao.

Transfer glasine: Da li je transfer saga oko Olma gotova, Conte želi igrača Chelseaja, United ima priliku da dovede vrhunskog napadača

Probao je čak i u Brazilu i zanimao se za klupu velikana Sao Paula, gdje danas igraju Dani Alves i Alexandre Pato. Uprava kluba odbila je 61-godišnjeg španjolskog trenera jer on nije dovoljno veliko međunarodno ime.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Treća sreća došla je ubrzo, prilika koju nije ni u snu očekivao. Zvala je Barcelona, njegovi agenti čak nisu ni aplicirali za posao a Setien je sada trener Lionela Messija. Nogomenti putevi su čudni a lekcija je jasna – nikada u životu nemojte odustati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!