NaslovnicaVijestiOd mogućih sedam napadača koje su imali na listi, evo zašto je...

Od mogućih sedam napadača koje su imali na listi, evo zašto je United doveo Ighaloa!

Ovo je problem kojeg su sami sebi napravili, ali Manchester United se našao u problemu, potpisivajući napadača u posljednjim minutama zimskog prijelaznog roka.

Od mogućih sedam

Ozljeda Marcusa Rashforda je natjerala Solskjaera da potpiše novog napadača, to je i glavni razlog zbog kojeg su doveli Ighala na posudbu.

Solskjaer se suočio sa kritikom zbog pogoršanja Rashfordove ozljede riskirajući ga u trećem kolu FA kupa protiv Woolvesa, ali pitanja sežu i dalje od toga.

Uprava nije uspjela zamijeniti Romelu Lukakua na ljeto nakon odlaska Belgijanca iz Intera.

Otkako je Rashford isključen, United nije uspio postići gola u svojim utakmicama u Premier ligi, točnije u posljednje dvije utakmice.

Iako je uzbudljivo pojačanje, Bruno Fernandes je vezni igrač i on ne može riješiti njihove probleme u napadu.

Prema pisanu Independenta, United je istraživao više potencijalnih potpisa, a evo tko im je bio na listi u posljednjem danu prijelaznog roka u kojem su ipak doveli Ighala iz Shanghai Shenue.

Josh King

Teemu Pukki

Dries Mertens

Danny Ings

Edinson Cavani

Odion Ighalo

Salomon Rondon

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!