NaslovnicaVijestiODBIJENA PONUDA REAL MADRIDA OD 90 MILIJUNA EURA: Klub iz Serije A...

ODBIJENA PONUDA REAL MADRIDA OD 90 MILIJUNA EURA: Klub iz Serije A želi 150 milijuna!

Real Madridova ponuda od 90 milijuna eura za Napolijevog braniča Kalidou Koulibalyja navodno je odbijena od ekipe iz Serije A, jer naizgled pokušavaju ojačati svoju obranu.

ODBIJENA PONUDA

Los Blancosi dolaze nakon vrlo razočaravajuće sezone nakon što su završili sa 19 bodova iza prvaka Barcelone, dok su ispali iz Lige prvaka ranije nego što se očekivalo.

Nakon što se Zinedine Zidane vratio na Bernabeu početkom ove godine, Francuz će dobiti zadatak da španjolske divove vrati na vrh tabele kako u zemlji tako i u Euro ppi, ali sudeći prema njihovoj formi na kraju sezone, potrebna su im pojačanja.

NAJAVA VIKENDA: Posljednje kolo u Seriji A – velika borba za mjesta koja vode na europska natjecanja!

Međutim, jedan igrač koji se neće uskoro pridružiti Real Madridu jeste Koulibaly, budući da je Gol.com izvijestio da je Napoli odbio ponudu od 90 milijuna eura.

Dodaje se da Napoli ne želi prodati svoju zvijezdu, dok je u ugovoru o stranim klubovima rečeno da ima klauzulu o oslobađanju od 150 milijuna eura, pa ostaje da se vidi hoće li se Madrid vratiti sa poboljšanom ponudom.

Kao što je Sky Sports primijetio, već su osigurali potpisivanje obrambenog Edera Militoa, i čini se da je to rješenje njihovih obrambenih problema.

Međutim, na temelju gore navedenog izvješća, zvuči kao da su i dalje zainteresirani za dodavanje više pojačanja u tom odjelu, dok izvješća dolaze samo dan nakon toga da Sergio Ramos razmatra odlazak.

Barcelona – Valencia: Finale Kupa kralja

Barcelona večeras igra protiv Valencije u kupu Kralja gdje su favoriti sa koeficijentom 1.61. Sa ovakvim sastavom vjerujemo da Valencija nema baš neke velike šanse, gdje im najbolja kladionica na svijetu daje koeficijent od 5.25 na njihovu pobjedu.

920133150_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.e935970bed9119a56c679523cbfc7670.png

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!