NaslovnicaVijestiODBILI IGRATI PRVE ČETIRI MINUTE U ZNAK PROTESTA ZBOG NEISPLAĆENIH PLAĆA: Dopustili...

ODBILI IGRATI PRVE ČETIRI MINUTE U ZNAK PROTESTA ZBOG NEISPLAĆENIH PLAĆA: Dopustili protivniku da u te četiri minute postignu dva gola!

U meksičkoj ligi sinoć su se odigrali bizarni prizori jer su igrači Veracruza odbili igrati uvodne četiri minute i 20 sekundi protiv Tigresa kako bi prosjedovali zbog neisplaćenih plaća.

ODBILI IGRATI

Tigres se pridružio prosvjedu prvih 60 sekundi, ali su nastavili i postigli dva gola.

Eduardo Vargas postigao je prvi nakon 1:39, dok je Andre-Pierre Gignac postigao svoj 100 pogodak u Ligi MX postigavši drugi u 3:55 minuti za 2-0.

Veracruz je tada počeo igrati, ali su se u roku od osam minuta našli na 0-3. Colin Kazim-Richards postigao je utješni gol za Veracruz.

Vlasnik Veracruza Fidel Kuri je rekao da je ovo bilo neugodno za navijače nakon meča i priznao da su Tigresi u okviru svojih prava postigli dva gola.

“Igrači su željeli poslati poruku o kojoj se nije raspravljalo, ali imaju pravo”, rekao je Kuri. “Još jednom smo bili šala nacije, odnosno svijeta sa ovom temom.”

Međutim, napadač Veracruza Angel Reyna inzistirao je da igrači Tigresa su znali da će protestirati prvih nekoliko minuta, ali svejedno su nastavili igrati.

Kapetan Tigresa Guido Pizarro priznao je da su se dva kluba dogovorila o jednominutnom prosvjedu, ali neposredno prije početka kapetan Veracruza je zatražio protest tri ili pet minuta. Ali Tigres se nije složio.

Veracruz je s druge strane sarkastično pljeskao Tigresu na terenu nakon što su postigli ta dva gola tijekom prosvjeda.

“Oni će nas smatrati odgovornima za protest koji su priredili svom predsjedniku. Mislim da je greška”, rekao je Pizarro. “Došli smo ovdje, ispoštovali smo ono što su naveli (jedan minut prosvjeda).”

Neki se dugovi Veracruza protežu šest mjeseci unazad, ali prijeti im ispadanje ako igrači ne budu igrali.

Veracruz je sada bez pobjede u 40 utakmica Lige MX, a njihova posljednja pobjeda je stigla u kolovozu 2018. godine.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!