NaslovnicaVijestiODBILI PONUDU OD 214 MILIJUNA EURA: Francuz odbio priliku doći u Real...

ODBILI PONUDU OD 214 MILIJUNA EURA: Francuz odbio priliku doći u Real Madrid!

Odbili ponudu od 214 milijuna eura. Francuz odbio priliku doći u Real Madrid! Krilni igrač i jedan od najboljih mladih igrača na svijetu PSG-ov Kylian Mbappe je odbio priliku da se pridruži Real Madridu kako bi se preselio na Park Prinčeva, pišu Football Leaks.

ODBILI PONUDU

Francuz se PSG-u pridružio iz AS Monaca na ljeto 2017. godine na posudbu, dok je taj transfer postao trajan ove godine, sa konačnom prijavljenom naknadom u regiji od 180 milijuna eura, piše ESPN.

19-godišnjak je bio senzacionalan za francuske prvake u proteklih godinu i pol dana, postižući ukupno 34 gola u samo 51 nastupu, dok je na početku sezone 2018/19 postigao 13 u prvih 12 utakmica.

Mbappe je postao pobjednik Svjetskog prvenstva u Rusiji tijekom ljeta, igrajući ključnu ulogu tijekom cijelog turnira i postigavši četiri gola u ukupnom porektu, uključujući i slavni gol u finalu.

Tinejdžerska superzvijezda je fenomen i čini se da se dramatično poboljšava sa svakom utakmicom koju odigra, no prema novom otkriću iz Football Leaksa, on je već odbio mogućnost igranja za Real Madrid.

Mediji izvješćuju da su Los Blancosi bili spremni platiti 214 milijuna eura za Mbappea, ali je odlučio ostati u Francuskoj sa PSG-om kada je napustio Monaco.

Ova najnovija vijest bi mogla doći kao šok madrdskim navijačima, sa naglaskom povezivanja Mbappea sa prelaskom na Santiago Benrabeu u bliskoj budućnosti, špekulacije koje se redovno kreću u medijima, ali čini se da mlada zvijezda želi nastaviti svoj razvoj u Parizu.

Naravno, postoji mogućnost da se njegov način razmišljanja sada može razlikovati za godinu dana, no s ozirom na nejgov utjecaj na terenu i status u prvacima Ligue 1, zasigurno će sada dobiti mnogo veću ponudu od La Ligaških divova kako bi ga doveli iz glavnog grada Francuske.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!