NaslovnicaVijestiODBIO PONUDE ARSENALA, UNITEDA I BAYERNA: Zvijezda Real Madrida odlučna da ostane...

ODBIO PONUDE ARSENALA, UNITEDA I BAYERNA: Zvijezda Real Madrida odlučna da ostane na Bernabeu!

Zvijezda Real Madrida Lucas Vazquez je navodno odbio ponude Arsenala, Bayerna i Manchester Uniteda.

ODBIO PONUDE ARSENALA

28-godišnjak je ove sezone bio ograničen na samo devet nastupa na svim natjecanjima, postigavši samo jedan gol i asistenciju.

Zauzvrat, zajedno sa žestokom konkurencijom za mjesta u Real Madridu, moglo bi se očekivati da će ga španjolski divovi potencijalno prodati s obzirom na to da imaju talente svjetske klase na raspolaganju.

Međutim, možda će biti teško prodati Vazqueza, kako Calciomercato izvještava da je Španjolac odbio ponude Arsenala, Bayerna i Uniteda, jer želi ostati na Bernabeu.

Sa trenutnim ugovorom koji će trajati do 2021. godine, ima dovoljno vremena dok njegov ugovor ne istenke, te Real Madrid možda neće biti u velikoj žurbi da ga se riješi, jer će znati da će zadržati barem neku vrijednost do idućeg ljeta.

Ipak, vrijeme će pokazati je li suparnički klub sposoban uvjeriti Vazqueza da promijeni klub, jer iako se trudio da napravi značajan utjecaj u Real Madrid, sigurno ima kvalitetu i iskustvo igrati istaknutiju ulogu negdje drugo u Europi.

No, prigoda za nastup u Premier ligi ili Bundesligi je odbijena, pa tek treba vidjeti koji će izazov uvjeriti Vazqueza da ode i španjolske prijestolnice ako i dalje bude igrao ograničenu ulogu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!