NaslovnicaVijestiOdbio ponudu Newcastlea u siječnju, jer vjeruje da će po njega doći...

Odbio ponudu Newcastlea u siječnju, jer vjeruje da će po njega doći Liverpool ili Manchester United!

Veznjak Lillea Boubakary Soumare se navodno nada transferu u Liverpool ili Manchester United nakon što je odbio Newcastle ovog siječnja.

Odbio ponudu Newcastlea

To je prema pisanju francuskog Le 10 Sporta, koji navodi da bi talentirani 20-godišnjak mogao da ode za oko 51 milijun funti nakon što je u siječnju bio blizu odlaska u Premier ligu.

Međutim, tvrde da je Soumare odbio priliku da se pridruži Newcastleu, jer se sada nada da će u narednim mjesecima dobiti ponudu od Liverpoola ili Man Utd-a.

Internacionalac Francuske U21 izgleda ogroman talent nakon što je uhvatio formu u Ligue 1, izgleda da klubovi u Engleskoj vjeruju da on ima veliku budućnost u Premier ligi.

Liverpool baš i nije u potrebi za novim pojačanjem u veznom redu, ali možda misle da bi im dobro došla nadogradnja za Naby Keitu, koji nije bio najbolji od prelaska na Anfield, dok veteran James Milner također ne može igrati zauvijek.

United je, u međuvremenu, potpisao Bruno Fernandes ovog siječnja, ali bi im još uvijek odgovaralo koje pojačanje u veznom redu, nakon neslavne forme Paula Pogbe i loše kondicije na Old Traffordu.

Soumare izgleda kao da je pred njim sjajna karijera, tako da ako se preseli za prijavljeni honorar od oko 51 milijun funti, jednog dana bi mogao da se isplati bilo kojem od ova dva kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!