NaslovnicaVijesti"Odbio sam dvije ponude iz Kine kako bih ostao u Chelseaju!"

“Odbio sam dvije ponude iz Kine kako bih ostao u Chelseaju!”

Napadač Chelseaja Radamel Falcao priznao je da je odbije dvije ponude kineskih klubova ove zime kako bi ostao u zapadnom Londonu.

Odbio sam dvije ponude iz Kine kako bih ostao u Chelseaju

Bivši igrač Manchester Uniteda pokušava pronaći pravu formu i ove sezone, a već duže vrijeme se muči i sa povredama koje su ga udaljile sa terena.

Kolumbijski reprezentativac je u zimskom prijelaznom roku bio povezivan sa odlaskom sa Stamford Bridgea, a i sam je priznao da je imao priliku otići stopama Jacksona Martineza, Ramiresa i Alexa Teixeirae, koji su se uputili na Daleki istok.

“Istina je da sam imao dvije ponude za odlazak u Kinu, ali sam ostao ovdje u Engleskoj i dao sebi još jednu priliku. Odlazak tamo bi bio najlakša opcija za mene jer sam dobio velike ponude, ali preferiram ostanak ovdje i borbu za svoje mjesto u timu.”

Chelseaju rok za kupovinu Falcaa ističe sljedećeg mjeseca, a ukoliko se odluče zadržati Kolumbijca u klubu, Monacu će morati isplatiti čak 38 miliona funti.

30-godišnjak tvrdi da još uvijek ne razmišlja o svojoj budućnosti, jer je tek sredina sezone.

“Fokusiran sam na klub i živim u sadašnjosti. Nogomet se mijenja veoma brzo i ono što se danas ne može dogoditi, sutra može.”

“Ne razmišljam šta bi se moglo dogoditi 29. travnja. Moj posao je da dam sve od sebe i kada dođe vrijeme za donošenje odluka, analizirat ćemo sve i vidjeti, jer se sve može promijeniti u nogometu.”

“Danas razmišljam o onome što Chelsea može uraditi od današnjeg dana do svibnja / maja. Ne razmišljam dalje od toga. Moj ostanak ovdje će zavisiti od mnogo faktora, ne samo o mojoj odluci. Zato pokušavam dati sve od sebe na treninzima kako bih dobio priliku za igru, ali o svemu ćemo odlučiti kada bude vrijeme za to.”

“Chelsea će u subotu igrati protiv West Hama, a Falcao neće nastupiti na toj utakmici zbog povrede bedra.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!