NaslovnicaVijestiODBIO TRANSFER U MLS ZBOG UNITEDA: Napadač čvrsto odlučio - želi u...

ODBIO TRANSFER U MLS ZBOG UNITEDA: Napadač čvrsto odlučio – želi u Premier ligu!

Napadač PSG-a i meta Manchester Uniteda Edinson Cavani navodno je dobio šansu da se pridruži MLS-ovom Inter Miamiju.

ODBIO TRANSFER

Prema pisanju Daily Maila, Manchester United je zainteresiran za potpisivanja Cavanija sljedeće godine, a njegov trenutni ugovor na Parku Prinčeva ističe na kraju sezone.

Smatra se da Juventus također želi osigurati usluge Urugvajca, a njegovi instinkti ispred gola su još uvijek oštri, dok se približava posljednjim fazama svoje karijere u 32. godini.

Calcio Mercato je citirao izvještaj L’Equipea u kojem se navodi da je Cavani odbio transfer u MLS-ov Inter Miami, sa željom da nastavi igrati na najvišoj razini u Europi.

Ova posljednja vijest bi mogla otvoriti vrata Unitedu, koji ima velike potrebe za novim napadačem nakon ljetnih napuštanja Romelu Lukakua i Alexis Sancheza.

Cavani se smatra jednim od najsmrtonosnijih napadača u nogometu, što je vidljivo iz njegovih nevjerojatnih golova u PSG-u i tijekom prethodnog vremena u Napoliju i Palermu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!