NaslovnicaVijestiODBIO UGOVOR U REAL MADRIDU: Zvijezda na ljetnom prijelaznom roku odlazi u...

ODBIO UGOVOR U REAL MADRIDU: Zvijezda na ljetnom prijelaznom roku odlazi u Italiju!

Odbio ugovor u Real Madridu! Zvijezda na ljetnom prijelaznom roku odlazi u Italiju! Jedna od najvećih zvijezda Real Madrida je šokirala klub sa svojom odlukom da odbije potpisivanje novog ugovora, a talijanski divovi Inter će pozorno pratiti situaciju.

Odbio ugovor

Prema riječima AS-a, osvajač Zlatne lopte Luka Modrić odbio je ponudu za novi ugovor u Madridu. 33-godišnjaku će ugovor isteći na ljeto 2020. godine i čini se da bi Madrid mogao izgubiti jednog od svojih najvažnijih igrača u besplatnom transferu.

Izvješće razumije da je vezni maestro razmatrao veliku ponudu Intera. Inter, je kako se izvješćuje, predložio Modriću dvogodišnji ugovor vrijedan 10 milijuna eura godišnje.

Prelazak u Italiju neće biti posljednje od Modrićeve karijere, ali je shvaćeno da bi hrvatska superzvijezda bila zainteresirana za preseljenje u kinesku Super ligu nekoliko godina prije nego što se povuče.

Modrić je ove godine osvojio neke od najprestižnijih nagrada u svjetskom nogometu s obzirom na podvige za Real Madrid u njegovoj rekordnoj Ligi prvaka i još važnije činjenicu da je pomogao voditi Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva.

Modrićev odlazak bi mogao stvoriti veliku gužvu u Madridu. Na sreću, pregovori o ugovoru su u ranoj fazi pa se očekuje da će Real Madrid ponuditi svoju najbolju ponudu Modriću u pokušaju da zadrži hrvatskog reprezentativca na Bernabeu što je dulje moguće.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!