NaslovnicaVijestiOdbor Manchester Uniteda priznao da se kaju što su doveli ovog igrača!

Odbor Manchester Uniteda priznao da se kaju što su doveli ovog igrača!

Članovi odbora Manchester Uniteda izrazili su žalčjenje zbog potpisivanja Alexis Sancheza na sastanku sa rukovodstvom Premier lige prošlog tjedna, navodi se u izvješćima.

Odbor Manchester Uniteda

United je napravio jedan od najvećih transfera u nedavnoj povijesti Premier lige nakon potpisivanja Sancheza iz Arsenala u siječnju.

Ugovor Čileanca istekao bi krajem sezone na Emiratesu, dok je Manchester United pobijedo Cityja u tom potpisivanju, nudeći 29-godišnjaku oko 500.000 funti tjedno.

Henrikh Mkhiatryan je otišao u drugom smijeru kao dio dogovora. No, bivši Barcelonin napadač mora da se vrati u vrhunsku formu na Old Traffordu, jer do sada nije bio niti blizu nje.

Sanchez je napravio samo dvije asistencije u svom debiju protiv Yeovila u FA kupu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

No, u šest utakmica za United postigao je samo jedan gol – penal protiv Huddersfielda.

I došlo je do senzacionalnih izvještaja da članovi odbora na Old Traffordu žale zbog potpisivanja Sancheza tijekom večere u Londonu.

Prema El Paisu, klubski dužnosnici vjeruju da je Sanchez bio loš do sada.

Oni također prate činjenicu da je klub razbio strukturu plata kako bi ga potpisali, uključujući visoku naknadu za potpisivanje i agenta.

Da su čekali do ljeta, sporazum ih ne bi koštao Armenca, čija je tržišna vrijednost 35 milijuna funti.

[su_bet_builder]

Njegova plaća je također uzrokovala napetost u svlačionici, gdje internacionalac Čilea zaradjuje duplo više od svojih kolega.

Očekuje se da će Crveni vragovi nastaviti ovu potrošnju na ljeto.

Jose Mourinho je već sastavio popis željenih transfera, navodno uključujući Juliana Weigla, Milan Skriniara i Jean Michael Serija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!