NaslovnicaVijestiODBOR UNITEDA PODRŽAO MENADŽERA: Solskjaer će dobiti 90 milijuna funti kako bi...

ODBOR UNITEDA PODRŽAO MENADŽERA: Solskjaer će dobiti 90 milijuna funti kako bi doveo ova dva igrača!

Postoje različiti načini kako reagirati na strašan početak sezone. Naravno, može se činiti primamljivim otpustiti menadžera i nadati se da će netko doći i uraditi čuda. U slučaju Manchester Uniteda, postoji toliko mnogo problema da otpuštanje Solskjaera možda i nije rješenje.

ODBOR UNITEDA

Zvuči kao da je uprava prihvatila sastav koji neće baš osvojiti bilo kakav naslov i spremni su sankcionirati neka pojačanja za početak sezone. Nitko ne može biti doveden do siječnja, pa će navijači Uniteda nadati da će se njihov tim popraviti i da će biti u utrci za top četiri kada se novi prijelazni rok otvori.

Prema pisanju Daily Stara, Solskjaeru je rečeno da će mu biti osigurana sredstva za transfer i da je spreman potrošiti veliki novac kako bi doveo dva ključna pojačanja.

To su Moussa Dembele i Sean Longstaff. Njima je potreban još netko u veznom redu, igrač koji zna sa loptom, a to je Longstaff. Dembele je smrtonosni napadač koji bi konačno mogao biti rješenje za nedostatak golova na Old Traffordu.

Izvještaj kaže da bi ova dva igrača zajedno mogli koštati oko 90 milijuna funti. Puno je to novca, ali također se čini razumnim ako United osjeća da bi ovaj par mogao pojačati njihovu momčad.

Longstaff je još uvijek poprilično neprovjeren na najvišoj razini, ali je impresionirao za Newcastle. Mogući tandem u veznom redu Longstaff i McTomminay bi omogućio Pogbi da ide naprijed mnogo više nego inače, što bi moglo biti dobro za gledati.

Dembele je neprestano pokazivao da može podnijeti korak u klasi. Učinio je to sa Fulhamom, Celticom, a potom i Lyonom, pa mu prilagođavanje u Premie rligi i ne stvara veliki problem.

Francuski napadač ima iskustvo u Ligi prvaka i 20 golova u 37 ligaških utakmica za Lyon, tako da izgleda kao realan izvor golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!