NaslovnicaVijestiODLAZI ILI OSTAJE?! Pochettino objasnio kakva je situacija sa Eriksenom

ODLAZI ILI OSTAJE?! Pochettino objasnio kakva je situacija sa Eriksenom

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino objasnio je kakva je situacija sa Eriksenom, jednim od najvažnijih igrača Spursa.

Pochettino objasnio

Mauricio Pochettino, menadžer Tottenhama, izjavio je da je Danac Christian Eriksen spreman za pregovore o produžetku saradnje, ali tek nakon što se završi tekuća sezona.

Eriksen je jedan od najvažnijih igrača Tottenhama, a važeći ugovor mu ističe na ljeto 2020. godine. Zbog toga mu rukovodstvo “Pijetlova” i Pochettino žele ponuditi novi bolji ugovor, kako bi ga zadržali i na taj način odbili interes velikih europskih klubova, kao što je prije svih Real Madrid.

“Nadam se i želim da Eriksen bude s nama u budućnosti. Mislim da smo i Eriksen i mi otvoreni za razgovor i vidjet ćemo šta će se desiti. To je posebna situacija, kao što je i Eriksen posebna osoba. Blizu je kraj sezone i imat ćemo dosta vremena za razgovor. Najvažnija stvar u ovom trenutku, ne samo za njega, da svi igrači budu fokusirani i da pokušamo postići ono što želimo”, istakao je Pochettino za britanske medije.

Tottenham igra odlično ove sezone. Plasirali su se u polufinale Lige prvaka, gdje će se sastati sa Ajaxom, a u Premier ligi je treći savelikim šansama da tu i ostane te na taj način osigura nastupa u europskoj eliti i naredne sezone. Naravno, ostaje i druga mogućnost, a to je osvajanje Lige prvaka po prvi put u istoriji kluba.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!