NaslovnicaVijestiNovi neuspjeh Intera, odlazi li Spalletti sa klupe?!

Novi neuspjeh Intera, odlazi li Spalletti sa klupe?!

Inter je zabilježio novi neuspjeh, serija loših rezultata traje već dva i po mjeseca, a kao logično postavlja se pitanje, odlazi li Spalletti sa klupe nerazzurra?

Trener Intera Luciano Spalletti rekao je da nije u sukobu s upravom tog nogometnog kluba, ali da jedino uprava odlučuje da li će on ostati s ekipom, prenijeli su talijanski mediji.

Inter je sinoć izgubio u Genovi s 0:2 i ispašće iz prve četiri momčadi u Serie A ako Lazio pobijedi Veronu u ponedjeljak.

[su_live_koeficijenti_v2]

Inter je pobijedio samo jednom u zadnjih deset utakmica u svim natjecanjima, zbog čega su talijanski mediji spekulisali kako bi Spalletti mogao napustiti klub.

“U dobrim sam odnosima s članovima uprave ali to ne znači da ne analiziraju moj posao i da neće donijeti neke odluke. Teško je suditi, pošto tijekom sezone ima više promjena trenera nego novinara”, rekao je Spalletti za Rai Sport.

Transfer glasine: Real spremio šokantnu ponudu za Hazarda, Tottenham kupuje dvojac Watforda, Guardiola zainteresovan za veznjaka Dortmunda

Legenda Barce: Ronaldo ništa nije uradio na utakmici, Neymar je bio bolji!

Inter je bio neporažen u prvih 15 utakmica u sezoni, ali je od pobjede protiv Chieva (5:0) 3. prosinca pobijedio samo jednom, odigrao osam neriješenih i izgubio tri utakmice.

Rekao je da njegova momčad “nije toliko loše igrala” sinoć, ali da joj je bilo teško vratiti se u utakmicu nakon autogola Andree Ranocchije.

“Poslije autogola, jasno je da će ekipi biti poljuljano samopouzdanje. Pokušali smo ostati u utakmici, ali trebalo je da stanemo na loptu i da smirimo igru. Imali smo nekoliko šansi, ali je autogol napravio mnogo problema.”

“Sada smo krhki i to nam otežava da reagiramo na pogreške. Nema drugog rješenja nego da vjerujemo u potencijal ekipe, da ćemo se vratiti na pravi put i zadržati šanse za dobar plasman na tablici “, rekao je Spalletti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!