NaslovnicaVijestiODLAZI MAREK HAMŠIK: Napoli već pronašao zamjenu za legendarnog Slovaka!

ODLAZI MAREK HAMŠIK: Napoli već pronašao zamjenu za legendarnog Slovaka!

Prema pisanju talijanskih i španjolskih medija, Napoli je već pronašao zamjenu za legendarnog Mareka Hamšika, čiji odlazak iz kluba se očekuje do kraja tjedna. Navodno, Hamšik se trenutno nalazi u rodnoj Slovačkoj kako bi riješio privatne probleme, nakon čega će otputovati u Kinu, te potpisati ugovor sa Dalian Yifangom.

Napoli dovodi Pabla Fornalsa

Transfer bi trebao biti potvrđen u narednih 24-48 sati, a Napolitanci će za najboljeg strijelca u povijesti kluba dobiti oko 20 miliona eura. 31-godišnjak će u kineskom superligašu zarađivati devet miliona eura godišnje, a potpisat će trogodišnji ugovor, te će se u timu pridružiti nekadašnjoj zvijezdi Atletico Madrida Yannicku Carrascu.

Čelnici Napolija su već po svemu sudeći pronašli njegovu zamjenu, a riječ je o veznjaku Villarreala Pablu Fornalsu, koji u Napulj dolazi sljedećeg ljeta. Prošlog mjeseca, madridske novine Marca su objavile informaciju kako su započeli pregovori između dva kluba, ali nije postignut dogovor. Ipak, kako danas piše Corriere dello Sport, Fornals je postigao usmeni dogovor sa talijanskim velikanom.

U novemrbu Cadena Ser je objavila kako je 22-godišnjak odbio ponude Fulhama i West Hama jer nije želio napustiti tim u lošoj situaciji u kojoj se nalaze. Naime, Villarreal je trenutno na razočaravajućem 19. mjestu u La Ligi sa samo tri pobjede iz 23 odigrane utakmice, a ispod njih se nalazi samo Huesca. Sa dovođenjem bivšeg veznjaka Malage prethodno se povezivao i Arsenal, koji ipak nije poslao službenu ponudu. Španjolski reprezentativac je na ukupno 32 nastupa u svim takmičenjima ove sezone postigao tri gola i podijelio četiri asistencije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!