NaslovnicaVijestiODLAZI NA LJETO? Evo što je Philippe Coutinho rekao svojim suigračima na...

ODLAZI NA LJETO? Evo što je Philippe Coutinho rekao svojim suigračima na treningu!

Odlazi na ljeto! Evo što je Philippe Coutinho rekao svojim suigračima na treningu! Philippe Coutinho je preživio jednu razočaravajuću sezonu u svojoj prvoj godini sa Barcelonom.

ODLAZI NA LJETO

Kada je stigao u siječnju 2018. godine, rekao je okupljenim medijima kako se nada da će ispuniti sva očekivanja, svjestan da bi mu cijena od 142 milijuna mogla biti teška.

Nažalost, osječaj među navijačima i jedan kojeg dijeli Ernesto Valverde, je da se mučio da ispuni to obećanje.

U 2018/19 sezoni, Brazilac je postigao samo četiri gola u ligi i započeo nešto više od polovice utakmica u Barceloni.

Transfer iz snova za 26-godišnjaka se brzo pretvara u noćnu moru i već dugo se govori da su prvaci Primere spremni smanjiti svoje gubitke.

Povratak u Premier ligu izgleda najvjerojatniji ishod, a Manchester United je jako povezan sa igračem. Široko rasprostranjena izvješća također sugeriraju da je PSG i dalje zainteresiran.

Pitanje je hoće li Coutinho biti spreman da odustane. Odgovor, barem prema Sportu? Apsolutno.

Katalonski mediji navode da je plejmejker već rekao svojim suigračima da bi mogao napustiti klub ovog ljeta za pormjenu scene i želi povratiti formu u kojoj je uživao u Liverpoolu kao glavna zvijezda kluba.

U nazočnosti Lionel Messija, on zna da to nikada neće biti moguće na Nou Campu. Za samog Argentinca se kaže da je podupirao svog suputnika iz Južne AMerike, kao i Luis Suarez, koji Coutinhov problem smatra samo u formi.

Predstavnicima igrača rečeno je isto kada su se upoznali sa hijerarhijom kluba. Kao posljedica toga, on službeno nije na prodaju, ali nitko ga ne želi gledati u trenutnoj sitauciji.

Isto tako, treba reći da još uvijek nije podnio službeni zahtjev za transfer.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!