NaslovnicaVijestiODLAZI NAKON ŠEST NASTUPA: Njegov san u Barceloni je završen, samo Svjetsko...

ODLAZI NAKON ŠEST NASTUPA: Njegov san u Barceloni je završen, samo Svjetsko prvenstvo može spasiti njegovu karijeru!

Odlazi nakon šest nastupa na svim natjecanjima za Barcelonu. Njegov san je završio prije nego što je i započeo. Svjetsko prvenstvo će biti ključno za njega. Yerry Mina vjerojatno nije mogao vjerovati kada je u siječnju potpisao za Barcelonu. Kolumbijac je za španjolski klub potpisao iz Palmeirasa za 12 milijuna eura tijekom zimskog prijelaznog roka, a viđen je kao zamjena za Gerarda Piquea i Samuel Umtitija.

Odlazi nakon

Međutim, stvari nisu išle kako je planirano za 23-godišnjaka.

Mina je napravio samo šest nastupa na svim natjecanjima i nije točno pokazao svoj potencijal.

Zapravo, njegov nastup tijekom Barceloninog poraza od 5-4 protiv Levantea – njihov jedini poraz u ligi ove sezone, ostavio je mnogo toga nedorečenog.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kao rezultat toga, čini se da bi se Minin san u Barceloni mogao završiti prije nego što je i započeo.

Prema AS-u, on neće ostati u klubu nakon ovog ljeta.

Nakon što su ga potpisali za 12 milijuna eura, sada ga žele prodati za samo 9 milijuna.

Klub vjeruje da su u klubu Pique, Umtiti i Thomas Vermaelen dovoljni, a činjenica da Mina nije uspio aklimatizirati znači da ga sada žele prodati.

Ali postoji problem – trenutno klubove ne zanima njegovo potpisivanje.

[su_live_koeficijenti]

Stoga će Mina da se nada dobrom nastupu na Svjetskom prvenstvu sa Kolumbijom i da će to biti dovoljno da zainteresira klubove iz Europe.

Naravno, Mina je stigao kao jedan od Barcinig igrača koji nisu članovi EU-a, a klub dopušta samo tri.

Brazilci Philippe Coutinho i Paulinho trenutno zauzimaju druga dva mjesta.

A s dolaskom 21-godišnjeg Arthura iz Gremija, klub možda treba rezervno mjesto za one koji nisu iz EU-a u slučaju da je vezni igrač spreman za prvi nogometni tim.

Tako se čini kao da je Minin san u Barceloni završio samo nakon šest nastupa. Nadam se da će biti zainteresiran još jedan europski klub za Minu i da će mu pomoći u spašavanju karijere.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Wayne Rooney objasnio što je Unitedu potrebno da vrati staru slavu

0
Dok Manchester United prolazi kroz izazovnu sezonu, postoji nada da mogu okrenuti svoju sudbinu pobijedivši Manchester City u finalu FA kupa. No, ako ne...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!