NaslovnicaVijestiODLAZI U LIVERPOOL? Iz Ajaxa potvrdili da jedna od najvećih zvijezda napušta...

ODLAZI U LIVERPOOL? Iz Ajaxa potvrdili da jedna od najvećih zvijezda napušta klub!

Sportski direktor Ajaxa Marc Overmars potvrdio je kako će jedna od najvećih zvijezda njegovog kluba Hakim Ziyech otići ovog ljeta, s obzirom da ima otkupnu klauzulu od samo 30 miliona eura.

Ziyech napušta Ajax

26-godišnjak je bio jedan od ključnih igrača nizozemskog velikana protekle sezone, a samo u ligi je postigao čak 16 golova i podijelio 13 asistencija. On je također impresionirao i u Ligi prvaka, gdje je postigao tri gola i podijelio isto toliko asistencija, uključujući i gol i asistenciju protiv Spursa u polufinalu.

Nema sumnje kako će reprezentativac Maroka dobiti ponude brojnih europskih velikana sada kada se otvorio ljetni prelazni rok, a navodno interes već pokazuju Liverpool, Arsenal i Manchester United. Overmars je o njegovoj budućnosti u klubu rekao: “Ziyech će otići kada veliki klub pošalje ponudu za njega, a već mnogi pokazuju interes. Obećali smo mu kako će otići u dobar klub.”

Pored toga što je privukao interes brojnih klubova iz Premier lige, u utrci za njegov potpis su i dva velikana iz Bundeslige, a riječ je o Bayern Munchenu i Borussiji Dortmund. Iako nastupa za Maroko, Ziyech je rođen i odrastao u Nizozemskoj, gdje je u karijeri nastupao za Heerenveen, a zatim i za Twente i Ajax.

U čak četiri od pet proteklih sezona bio je vodeći asistent nizozemskog prvenstva, a ukupno ih ima 75, daleko više nego bilo koji drugi igrač za to isto vrijeme. Arsenal će navodno imati jako nizak transfer budžet ovog ljeta, a Ziyechova niska otkupna klauzula bi im svakako odgovarala, dok su Manchester United i Liverpool također u potrazi za novim pojačanjima u veznom redu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!