NaslovnicaVijestiODLAZI U MANCHESTER UNITED: Sportski direktor Juventusa potvrdio da zvijezda uskoro napušta...

ODLAZI U MANCHESTER UNITED: Sportski direktor Juventusa potvrdio da zvijezda uskoro napušta klub!

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici dao je zanimljiv intervju u kojem je otkrio kako se trenutno vode razgovori o budućnosti napadača Marija Mandžukića, te nagovijestio kako bi on po svemu sudeći mogao napustiti klub u zimskom prelaznom roku.

Mandžukić napušta Juventus

Mandžukić, koji se povezivao sa odlaskom iz Torina i u ljetnom prelaznom roku, nije u planovina novog trenera Maurizija Sarrija, a neko vrijeme ne trenira sa prvim timom, te se njegov odlazak u januaru čini kao najizglednija opcija.

Za 33-godišnjaka nema mjesta u vrhu napada ‘Stare dame’ pored Cristiana Ronalda, Gonzala Higuaina i Paula Dybale, a također nije uvršten ni na listu igrača pozvanih za Ligu prvaka.

Paratici se konačno oglasio povodom njegove budućnosti, izjavivši kako će mu biti dozvoljeno da trenira sa drugim klubom prije nego što ode u januaru, ukoliko mu je to želja. Rekao je: “Trenutno razgovaramo sa Mandžukićem kako bismo pronašli najbolje moguće rješenje. Otvoreni smo za svaku opciju, bez obzira da li želio ostati ovdje ili otići. Želimo pronaći najbolje rješenje za obje strane.”

S druge strane, trener tima Maurizio Sarri prošlog tjedna je potvrdio kako Mandžo ne trenira sa ostatkom prvog tima u posljednje vrijeme. Ipak, on je također dodao kako ne bi imao ništa protiv njegovog ostanka, ukoliko napadač to želi.”

Izjavio je: “Mandžukić ne trenira sa nama, takav je dogovor. Ukoliko se taj dogovor promijeni, neću imati ništa protiv toga.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!