NaslovnicaVijestiOdlične vijesti za Barcelonu pred susret sa Napolijem u Ligi prvaka!

Odlične vijesti za Barcelonu pred susret sa Napolijem u Ligi prvaka!

Postoji dosta sumnji u Barcelonu ove sezone, također postoji osjećaj da bi oni mogli izgubiti bodove u svakom trenutku, tako da su njihove šanse za pobjedu u La Ligi zaista minimalne.

To znači da bi im nokaut faza mogla pružiti veću šansu za uspjeh, ali trebat će im malo sreće sa ozljedama i nastupima nekih ključnih igrača.

Nedavno je Napoli bio tim sa kojim se nitko ne želi suočiti, oni su sjajni kod kuće i igraju lijep nogomet, ali ovo bi mogla biti loša godina za njih.

Dolazak Gennara Gattusoa kao menadžera nije pomoglo, tako da bi ovo mogla biti utakmica u kojoj bi Barcelona mogla iskoristiti svoje šanse.

Naime Napoli će ugostiti Barcelonu u osmini finala Lige prvaka gdje će prvu utakmicu igrati na stadionu San Paolo u Napulju.

Barcelona je naravno favorit sa koeficijentom 2.20, dok je na pobjedu Napolija 3.10.

Međutim, imamo dobre vijesti za Barcelonu, gdje Football Italia navodi kako će Kalidou Koulibaly propustiti sljedećih nekoliko utakmica, što uključuje i utakmicu protiv Barcelone.

Koulibaly je stekao reputaciju jednog od najboljih braniča u Europi, a također je, dobar i u prekidima, tako da je to veliki udarac za Napoli.

Barcelona će i dalje sigurno imati tešku utakmicu, ali ako žele pobijediti, te osvojiti ovo natjecanje, onda moraju pobijeđivati momčadi poput Napolija.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!