NaslovnicaVijestiOdluka je pala: Premier liga se vraća na terene!

Odluka je pala: Premier liga se vraća na terene!

Na sastanku klubova Premier lige donijeta je odluka da ekipe počnu sa treninzima, nakon više od dva mjeseca bez nogometa.

Na sastanku je jednoglasno usvojena odluka da se klubovi vrate treninzima u malim grupama od utorka poslijepodne, naravno, uz poštovanje svih medicinskih preporuka, kako bi svi bili bezbjedni.

Kako se navodi u saopštenju, to je prvi korak ka nastavku natjecanja u Premijer ligi, koja je prekinuta prije više od dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa. Dodaje se i da svi pojedinci moraju da vode računa o socijalnoj distanci, te da treninzi sa kontaktom još nisu dozvoljeni.

“Ova odluka donijeta je uz konsultaciju sa igračima, menadžerima, timskim liječnicima, nezavisnim ekspertima i Vladom. Strogi medicinski protokoli osiguraće da se svi vrate treninzima u najsigurnijem mogućem okruženju”, piše u saopštenju.

“Zdravlje i dobrobit svih učesnika je prioritet Premier lige. Nastavićemo konsultacije sa igračima, menadžerima i klubovima kako bismo razvili protokol za treninge sa kontaktom”.

Još jednom se navodi da će natjecanje u Premijer ligi biti nastavljeno tek kada to bude bezbjedno za sve. Do kraja je ostalo još devet kola, a Liverpool je prvi na tabeli sa 25 bodova više od drugoplasiranog Manchester Cityja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!