NaslovnicaVijestiODMAH NAKON OTKAZA U TOTTENHAMU: Mauricio Pochettino pronašao novi klub!

ODMAH NAKON OTKAZA U TOTTENHAMU: Mauricio Pochettino pronašao novi klub!

Bit će fascinantno tijekom sljedećih nekoliko godina vidjeti da li su Spursi donijeli ispravnu odluku. Mogli biste tvrditi da je klub stagnirao u posljednje vrijeme, ali Mauricio Pochettino je ovaj klub pretvorio u redovnog učesnika u Ligi prvaka koji igra dobar nogomet.

ODMAH NAKON OTKAZA

Moguće je da ga je kočio nedostatak novca na transfer tržištu. Njegova je momčad rijetko bila osvježena novim pojačanjima, tako da su neke stvari ustajale u ovom timu. Postoji dobra šansa da će Pochettino sada voditi neki drugi tim i dobiti veća sredstva nego što je to bio slučaj u Tottenhamu, dok Spursi iz daljine promatraju kako Jose Mourinho daje sve od sebe da u potpunosti uništi drugi klub.

Zvuči kao da bi Pochettino mogao odmah dobiti ogromnu priliku. Bayern Munchen trenutno radi sa privremenim menadžerom, nakon što je Niko Kovač otpušten, a AS je izvijestio da je šef Bayerna Hasan Salihamidžić veliki navijač Argentinca.

Kažu da bi jedan od glavnih problema spoticanja bio njegov nedostatak sposobnosti da govori njemački, a to mu se čini vitalnim, tako da će on morati brzo naučiti jezik. Postoji i šansa da možda neće imati želju da dovede svoje osoblje i poremeti strukturu u klubu.

Izvještaj također sugerira da se očekuje da će aktualni menadžer Hansi Flick ostati na dužnosti do Božića, tako da zvuči kao da će se u neko skorije vrijeme dogoditi promjena.

Oni sugeriraju da bi menadžer Njemačke JOachim Low mogao dobiti posao do kraja sezone, kako bi popravio stvari u ovom klubu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!