NaslovnicaVijestiOdnos između Ronalda i Zidanea se znatno pogoršao: Portugalac spriječio jedan od...

Odnos između Ronalda i Zidanea se znatno pogoršao: Portugalac spriječio jedan od najvećih transfera u Real Madrid

Dolaze nam neke loše vijesti iz Real Madrida, jer izvješća govore o sve hladnijem odnosu između Cristiana Ronalda i Zinedine Zidanea.

Odnos između Ronalda

Diario Gol tvrdi da je Ronaldo također bio ljut zbog nedavnih komentara Sergija Ramosa, a oni se ne slažu oko razloga loše forme tima ove sezone.

Najzanimljivije u izvješću je da Zidane ostaje frustriran sa Ronaldom dok gleda portugalca kao jednog od glavnih razloga zbog kojeg Kylian Mbappe nije došao na Santiago Bernabeu.

[su_watch_live_football]

Francuski internacionalac je iznenadno završio svoj transfer iz Monaca u PSG, nakon nekoliko mjeseci špekuliranja da će završiti u Real Madrid, a Marca je kasnije objasnila kako su ga propustili dovesti.

Ostaje teško zamisliti kako bi Zidane možda uspio uklopiti Ronalda i Mbappea u svom već odličnom napadu, ali to svakako izgleda kao veliki gubitak jednog od najuzbudljivijih mladih talenata svjetskog nogometa.

[su_watch_live_football]

Mbappe, koji ima 18 godina, postigao je 26 golova za Monaco prošle sezone i od tada je sjajno započeo karijeru u PSG-u, postižući šest golova u prvih 12 utakmica za francuske divove.

Druga izvješća govore kako je Ronaldo uznemiren i da traži povratak u Premier ligu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Messijeva potpisana salveta prodana za 760.000 funti

0
Salveta na kojoj je Lionel Messi 2000. potpisao ugovor o pridruživanju Barceloni prodana je za 760.000 funti, objavila je britanska aukcijska kuća Bonhams u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!