NaslovnicaVijestiOdređeni suci za posljednje dvije utakmice Svjetskog prvenstva, svi šokirani izborom suca...

Određeni suci za posljednje dvije utakmice Svjetskog prvenstva, svi šokirani izborom suca za utakmicu Hrvatske

FIFA je odredila suce za posljednje dvije utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru. U subotu s početkom u 16 sati u utakmici za treće mjesto sastaju se Hrvatska i Maroko, a u nedjelju u istom terminu Francuska i Argentina.

Finalnu utakmicu sudit će poljski arbitar Szymon Marciniak. Riječ je o jednom od najboljih svjetskih sudaca koji je u Kataru odsudio dvije utakmice bez greške. Zanimljivo, pravdu je dijelio i Francuzima i Argentincima. Najprije je 26. studenoga bio glavni sudac u duelu skupine D između Francuske i Danske (2:1), a potom je 3. prosinca sudio utakmicu osmine finala između Argentine i Australije (2:1).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

I dok je šef FIFA-ine sudačke organizacije Pierluigi Collina dobio pohvale za odabir Marciniaka, dosta kritika dobio je za odabir suca utakmice za treće mjesto.

Naime, pravdu na duelu Hrvatske i Maroka dijelit će Abdulrahman Al Jassim iz Katara, koji je sudio samo u prvom kolu.

Al Jassim je FIFA-in sudac od 2013. godine, a svi su šokirani što je dobio povjerenje za tako važnu utakmicu. Mnogi to smatraju “zahvalom” FIFA-e organizatoru turnira.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!