NaslovnicaVijestiOdržan ždrijeb 1/16 finala Europske lige

Održan ždrijeb 1/16 finala Europske lige

ŽDRIJEB 1/16 finala Europske lige održao se danas u 13 sati u UEFA-inom sjedištu u Nyonu. Prošle sezone uvedeno je doigravanje nokaut faze Europske lige, gdje je uključeno 16 momčadi: osam drugoplasiranih iz grupne faze Europske lige i osam trećeplasiranih iz grupne faze Lige prvaka.

Timovi iz istih zemalja neće moći igrati jedni protiv drugih. Podsjećamo da se pravilo gola u gostima više ne računa u europskim natjecanjima, tako da utakmice koje budu izjednačene u 180 minuta igre idu na produžetke od 30 minuta, a zatim i penale ako to rezultat bude dozvoljavao.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Svi nositelji će u prvim utakmicama 1/16 finala ići na gostovanja, dok će uzvrat odigrati na domaćem terenu. Prvi susreti 1/16 finala Europske lige igraju se 16. veljače, a uzvrati tjedan dana kasnije 23. veljače.

Izvučeni parovi 1/16 finala Europske lige:

Barcelona – Manchester United

Juventus – Nantes

Sporting – Midtjylland

Shakhtar – Rennes

Ajax – Union Berlin

Bayer Leverkusen – Monaco

Sevilla – PSV

Salzburg – AS Roma

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!